Noutăți GVA 2022

Categorii GVA 2022

  1. Categoriile dedicate creatorilor de conținut au fost revizuite și au fost adaugate altele noi.
  2. Noile categoriile sunt: CEL MAI BUN CASTER DE ESPORTS, CEL MAI BUN STREAMER DE VARIETY, CEL MAI BUN VIDEO AL UNUI JUCĂTOR PRO, CEL MAI POPULAR STREAMER.
  3. Vezi aici toate categoriile de concurs: https://gamingvideoawards.ro/categorii-de-concurs/

Juriu

  1. Creatorii de conținut JaxiTV, Ovvy și Bobospider vor face parte din juriu și nu vor mai putea fi nominalizați.

Limitarea înscrierilor

  1. În cazul brandurilor, numărul înscrierilor rămâne nelimitat. În timp ce creatorii de conținut se pot înscrie sau pot fi înscriși la maximum 4 categorii.

Determinarea câștigătorilor

  1. Publicul va putea în continuare să își înscrie creatorii de conținut favoriți, însă va putea vota doar nominalizații la Categoria de Popularitate (categorie nou adăugată).
  2. Publicul va fi cel care va alege câștigătorul la Categoria de Popularitate (Cel mai popular streamer), însă numele acestuia va fi făcut public la gala de premiere.
  3. Așadar, toți nominalizații la celelalte categorii vor fi evaluați direct de juriu, care va stabili câștigătorii.

Premiile

  1. Din 2021 am început să oferim 2 premii per categorie primilor 2 care au obținut cele mai mari note din partea juriului. Creatorul de conținut sau brandul / agenția de pe locul doi va primi o diplomă de excelență, iar cel clasat pe primul loc atât diplomă, cât și trofeul categoriei.
  2. Excepție fac doar câteva categorii care vor avea un singur câștigător, detalii se regăsesc în Regulament / Capitolul 7 – Câștigători.

Gala de anunțare a câștigatorilor

  1. Gala de anunțare a câștigătorilor va avea loc în octombrie 2022, în cadrul unui eveniment offline care va fi anunțat pe canalele de social media ale evenimentului și va putea fi urmărit și live pe site-ul www.gamingvideoawards.ro

Pentru întrebări, scrieți pe adresa contact@gamingvideoawards.ro

Parteneri

LOreal-Logo-small

Parteneri media