Întrebări frecvente

Gaming Video Awards este un eveniment media, organizat anual, care celebrează excelența în domeniul conținutului de gaming, premiind atât creatorii de conținut de gaming din România, cât și companiile care au ales să comunice cu comunitățile de gaming.

Videourile înscrise trebuie să fie urcate public pe platformele YouTube și Twitch. Videouri de pe TikTok sunt acceptate doar în cadrul categoriei dedicate.

Creatorul de conținut poate intra în competiție cu un singur video per categorie. În cazul în care mai multe videouri ale aceluiași creator au fost înscrise la aceeași categorie, creatorul va fi contactat pentru a alege unul. Același video poate fi înscris la mai multe categorii, dacă întruneste cerințele fiecărei categorii.

Următoarele criterii trebuie îndeplinite în totalitate pentru validarea unei înscrieri:
– Creatorii își desfășoară activitatea pe teritoriul României.
– Canalul este înființat înainte de 17 februarie 2021. Pentru categoria Newcomer of the Year, canalul și-a început activitatea începând cu 1 ianuarie 2020.
– Canalul are minim 1000 subscriberi (YouTube) / 50 followeri (Twitch) / 200 followeri (TikTok).
– Canalul are minim 15 video-uri originale sau 10 stream-uri (YouTube, Twitch), respectiv 5 clipuri (TikTok).
– Conținutul creat este suținut în limba română sau engleză. Nu vor fi acceptate acele videouri sau acei creatori de conținut care nu au o prezență în timpul video-ului – voce, față, text sau orice alt tip de exprimare a persoanei care realizează video-ul.
– Subiectul principal al video-ului înscris este legat de gaming.
– Video-ul înscris sau livestream-ul căruia îi aparține a fost făcut în perioada 1 ianuarie 2020 – 31 mai 2021, excepție făcând categoria Newcomer of the Year și Cel mai bun video de gaming de TikTok, unde sunt acceptate videouri din perioada 1 ianuarie 2020 – 2 august 2021.
– Videoul NU prezintă conținut cu caracter ilegal, abuziv, obscen, rasist, homofob sau sexual.

– Campania are un conținut specific care se adresează unui public de gaming din România.
– Campania s-a desfăsurat cu 2 ani înainte de data la care se deschid înscrierile la Gaming Video Awards (1 ianuarie 2019 – 1 aprilie 2021).
– Înscrierea campaniei constă într-un link în care se regăsește case study-ul în format PDF (maximum 2 pagini, font 12, limba română) și un link de YouTube cu video-ul campaniei (videoul poate fi publicat ca unlisted, însă va avea o durată de maximum 2 minute și va conține un montaj cu momentele cheie ale campaniei).
– Video-ul este inteligibil de sine stătător și disponibil vizionării de către public.
– În cazul în care un membru al juriului a înscris o campanie la una dintre categorii, acesta nu juriează categoria respectivă.
– Campania NU prezintă conținut cu caracter ilegal, abuziv, obscen, rasist, homofob sau sexual.

Da, dacă acestea prezintă rezultate cuantificabile la momentul înscrierii în concurs.

Distincția Role Model of the Year va fi decernată de către juriu, luând în calcul propunerile publicului, acelui creator de conținut care reprezintă un etalon profesional și moral pentru industria de content creation în general, și pentru cea de gaming în special.

Distincția Content Creator al Anului se acordă creatorului de conținut premiat la cele mai multe categorii la Gala Gaming Video Awards.

Atât creatorii de conținut, cât și videourile înscrise validate pot fi votate în cadrul secțiunii corespunzătoare pe https://gamingvideoawards.ro/2021/categorii-de-concurs/. Castigatorii vor fi anunțați în cadrul galei de premiere, cât și pe https://gamingvideoawards.ro/2021/.

Gala de anunțare a câștigătorilor va avea loc pe 7 octombrie 2021, în cadrul unui eveniment online care va fi anunțat pe canalele de social media ale evenimentului și va putea fi urmărit pe site-ul www.gamingvideoawards.ro.

Pentru orice alte informații, ne puteți scrie pe adresa contact@gamingvideoawards.ro

Parteneri

philips-oneblade