Winner

REDDYSH

Votul s-a încheiat

Excellence awards

REDDYSH | ANTONIA NUCKLE

Votul s-a încheiat
0 Voturi

Nominalizați

Ionia

0 Voturi

Trisssmery

0 Voturi

Amyclaire

0 Voturi

Înscrieri

Votul s-a încheiat
0 Voturi
0 Voturi
0 Voturi

Meowmy

0 Voturi

Madzilla

0 Voturi

Sevena

0 Voturi
0 Voturi

Înscrie-te acum

Înscrierile s-au încheiat.

Cum se desfășoară?

Etapa 1: Înscrierile
13 iulie – 20 august
[Înscrierile se prelungesc până pe 26 august]

Ești un creator de conținut și crezi că ai șanse la una din categoriile Gaming Video Awards? În etapa asta îți poți înscrie acel video de nota 10 (Youtube, Twitch, TikTok) în care excelezi la categoria aleasă.

Dacă ești fanul unui streamer, nominalizează-l cu video-ul (Youtube, Twitch. TikTok) pe care îl consideri cel mai bun la categoria potrivită.

Dacă ești reprezentantul unui brand sau agenție de PR sau publicitate care a realizat o campanie cu tematică de gaming poți înscrie proiectul (study case și video rezultat) la categoria specifică.

Etapa 2: Votul publicului
1 septembrie – 30 septembrie

Aici îți poți vota creatorul de conținut preferat la Categoria de Popularitate, votul tău v-a determina cine pleacă acasă cu trofeul de cel mai iubit streamer.

Celelalte categorii dedicate streamerilor vor fi notate direct de juriu.

Campaniile înscrise la categoriile dedicate brandurilor nu vor fi supuse votului publicului.

Etapa 3: Votul juriului
1 septembrie – 30 septembrie

Acum intră în joc jurații, care vor analiza cu atenție, în funcție de regulament și criterii, toate nominalizările și vor decide cine merită să câștige! Astfel, toate înscrierile vor trece printr-un filtru profesionist și vor fi judecate ferm de specialiști din gaming, producție video, marketing și comunicare. Vezi aici componența juriului.

Etapa 4: Gala de decernare a premiilor
octombrie 2022

Gala de anunțare a câștigătorilor va avea loc în octombrie 2022, în cadrul unui eveniment offline care va fi anunțat pe canalele de social media ale evenimentului și va putea fi urmărit și live pe site-ul www.gamingvideoawards.ro. Urmăriți pentru a vedea primii dacă preferatul vostru a trecut de selecția riguroasă a juriului.

Și, chiar dacă mai există și pierzători, e important să ne amintim că, la finalul zilei, cu toții avem o pasiune care ne leagă: gaming-ul!

Parteneri

LOreal-Logo-small

Parteneri media