Juriu categorii creatori de conținut

bogdan-timus-2
Președinte juriu

BOGDAN „BOBOSPIDER” TIMUȘ

Creator de conținut

Bobospider știe toate jocurile video, iar cele care îi atrag atenția beneficiază de un video complet al gameplay-ului pe canalul său de YouTube. Restul conținutului său se bazează pe gameplay zilnic și discuții pe Twitch.

ovidiu-patrascu-2

OVIDIU „OVVY” PĂTRAȘCU

Creator de conținut

Ovidiu este fost campion european și mondial la FIFA. Conținutul lui video este bazat pe fotbalul vitual și inspiră o comunitate mare de fani FIFA.

octav-ang-cretu

OCTAV „ANG” CREȚU

CEO, Nexus Gaming

Octav Crețu sau “ang” este CEO-ul Nexus Gaming, fost jucător profesionist de League of Legends și fondator Nexus Media și Romanian Esports League.

IRINA-REDDYSH-SIMION

IRINA „REDDYSH” SIMION

Creatoare de conținut

Reddysh este recunoscută la nivel global drept una dintre cele mai bune jucătoare de Fortnite și face, de 5 ani, stream pe Twitch aproape în fiecare zi. S-a apucat de stream pe vremea când lucra în echipa de marketing a Google RO, iar acum este full-time content creator cu o comunitate de peste 400,000 de pasionați de gaming din toată lumea. În octombrie 2022 a fost semnată de organizația Galaxy Racer, fiind colegă cu Malibuca și Queasy, cei mai buni jucători profesioniști din Europa.

Laurențiu-Ion-edit

LAURENȚIU ION

Marketing Manager Europe, Energy Category, PepsiCo.

Laurențiu Ion are o experiență bogată, de peste 14 ani în domeniile marketing, media și comunicare. În prezent, este Director de Marketing pentru Europa pentru categoria Energy la PepsiCo și conduce strategia Total Connections Planning & Media pentru Rockstar Energy Drink. A fost Head of Digital and Media pentru PepsiCo România. Pe lângă responsabilitățile sale corporative, Laurențiu predă Marketing și Publicitate la Universitatea din București și Skillab, este autor a trei cărți, iar articolele sale despre evoluția relației dintre umanitate și tehnologie au fost publicate de publicații precum Forbes.

ioana-stanca

IOANA MÂRZAC-SIGARTEU

Communication Specialist

Cu o experiență de peste 14 ani în marketing și comunicare în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară, Ioana s-a alăturat Samsung Electronics România în urmă cu 6 ani, iar campaniile de comunicare pe care le-a coordonat s-au remarcat în cele mai importante competiții de profil din România. În prezent, este responsabilă de comunicarea de brand, PR & social media și evenimentele dedicate brandului.
Ioana este pasionată de gaming de orice fel, de la jocuri de societate clasice la jocuri video. Jocul ei preferat este World of Warcraft, pe care îl joacă de peste 10 ani.

mihai-cotos-edit

MIHAI COTOS

Fondator Digital Crusade

Mihai Cotos este un antreprenor cu o experiență de 14 ani în domeniul organizării de evenimente. De la proiecte de succes precum Târgul de Cariere, Photo Romania Festival, Jazz in the Park sau Cluj Craft Beer Festival în 2019, Mihai a transformat o veche pasiune a sa – gaming-ul într-un proiect unic pentru esports-ul românesc – Digital Crusade. Evenimentul s-a transformat acum într-un campionat est-european și are câteva evenimente satelit, precum Esports Corporate Championship, Girls Championship și HighSchool Heroes.

florin-ivan

FLORIN IVAN

Regizor și producător Media

Florin Ivan face parte din primul val de creatori de conținut online din România.
A uploadat prima emisiune despre tehnologie pe YouTube-ul din 2007, iar în 2008 a coordonat crearea singurei televiziuni de gaming din România și Estul Europei (GINX TV). A urmat decada de GameXTV.ro și sutele de emisiuni NewsX și eSports produse.
De atunci a rămas aproape de tot ce se întâmplă online, a produs emisiunile IGN Weekly Fix și Comic Con Bites pe TV iar in prezent este CEO Workhorse și techthelead.com, unde dezvoltă conținut award-winning pentru branduri și public.
Se joacă cam orice apare nou și-l interesează, pe lângă faptul că intră cel puțin odată pe lună cu gașca în GTA 5 online să ia milionul de dolari din joc până se lansează varianta de PS5.

Liviu-Marica

LIVIU MARICA

Director de Marketing, ASUS România

Liviu și-a început cariera în IT&C în urmă cu 22 de ani, într-o perioadă marcată de inovație și dezvoltare tehnologică rapidă și de transformarea digitală. Experiența acumulată i-a permis să înțeleagă în profunzime dinamica și tendințele industriei. A dezvoltat și aplicat strategii de marketing eficiente care să răspundă nevoilor dinamice ale pieței.

De 18 ani încoace, Liviu conduce cu succes echipa de marketing ASUS România, contribuind semnificativ atât la poziționarea ASUS ca lider de piață, cât și la consolidarea reputației ROG de inovator în gaming.

Claudia-Popa

CLAUDIA POPA

Brand & Events Manager, Vodafone

Claudia se declară mulțumită de cum s-a concretizat planul ei din copilărie, de a fi un avocat care scrie, cântă și construiește roboți în timpul liber. Ok, poate nu i-a ieșit chiar 100%, dar e bucuroasă că face brand și events management pentru Vodafone – cel mai vizionar, inovator și deschis la nou brand de techco din România și este recunoscătoare pentru fiecare zi în care i se oferă șansa și încrederea pentru a face asta.

Claudia crede cu tărie că jocul a contribuit semnificativ – și o vă face în continuare – la evoluția noastră ca specie, așa cum și internetul și tehnologia își joaca rolul atât de important în evoluția omenirii. Așa că a acceptat cu entuziasm provocarea de a face parte că reprezentant Vodafone din juriul care premiază excelența în Gaming – industria care împletește cu atâta succes jocul cu tehnologia și cu rețeaua pe care te poți întotdeauna baza.

Irina-Folea

IRINA FOLEA

Gaming Marketing Manager, Logitech

Irina Folea este Gaming Marketing Manager în cadrul companiei Logitech, pentru regiunea SEE (România, Bulgaria, Ucraina și Moldova). Bazat pe experiența în PR pe zona de tech & gaming și influencer & digital marketing, este responsabilă de comunicarea de brand, parteneriate esports și evenimente.

A descoperit gaming-ul cu Warcraft 1 și a petrecut cel mai mult timp apoi jucând Dota. În prezent joacă jocuri de pe orice platformă, fie ca este vorba despre shooter-e rapide, precum Doom Eternal, sau jocuri cu acțiune de proporții epice, precum God of War.

Sabina-Stirb

SABINA ȘTIRB

Head of Communications, Samsung Electronics România

Sabina Știrb este Head of Communications în cadrul Samsung Electronics România, având un rol cheie în coordonarea strategiei de conținut a companiei.

Pasionată de storytelling și inovație, trecerea către o industrie de tech a venit astfel firesc înca de la începutul parcursului profesional ca om de comunicare de agenție și apoi client.

Entuziasmul și spiritul creativ se remarcă în proiectele pe care le desfășoară, fie că este vorba de campanii de produs dedicate lansărilor din portofoliul Samsung sau platforme de conținut care evidențiază performanțele și scenariile de integrare a tehnologiei în stilul de viață al consumatorului.

Cui nu-i place să se joace? Sabina a încercat Ride 4 și Assetto Corsa sub mentoratul unor pasionați profesioniști ai jocurilor.

Mai multe nume urmează să fie anunțate

Juriu categorii branduri

dragos-stanca

DRAGOȘ STANCA

Antreprenor și expert digital media

Dragoș are 25 de ani de experiență în industria media din care peste 15 ani în antreprenoriat tech. Despre companiile, asociațiile profesionale și proiectele în care e implicat puteți citi detaliat aici. Este prezent în juriu în calitate de managing partner al Thinkdigital – prima și, momentan, singura rețea de digital media care a lansat, în România, conceptul de in-games advertising. Detalii, aici.

mihai-botarel

MIHAI BOTĂREL

Executive Creative Director, Co-Founder RXM Creative
Mihai Botărel este co-fondator al RXM Creative, o agenție premiată cu sediul în New York cu clienti precum Ray-Ban, Christian Louboutin, L’Oreal, Tabasco, Loro Piana și Under Armour. Pe parcursul celor 19 ani de carieră ca Creative Director și Copywriter, Mihai a primit premii la Cannes, Clio, ADC Europe, IAA, Golden Drum, Eurobest și NY Festivals, printre altele. Înainte de a co-fonda RXM, Mihai a fost director creativ asociat la 360i Dentsu, lucrând pentru Toyota, Canon și Coca Cola; și a lucrat la agenția Tribal, unde a fost implicat în contul global Reebok. Înainte de a se muta în New York, a lucrat la DDB Dusseldorf, unde a lansat brandul de Diesel în Germania și a câștigat un Leu de Aur în categoria print și un Leu de Bronz în categoria OOH pentru Volkswagen.
Anterior, a fost copywriter la Leo Burnett București, unde a fost onorat cu mai multe premii internaționale, inclusiv primul Leu de la Cannes pentru România și Premiul de Excelență IAA pentru Creativitate. Și-a început cariera la Ogilvy București. Ca autor despre publicitate, tehnologie și societate, Mihai a contribuit la The Drum, TechCrunch și Mediapost. A susținut prelegeri la Columbia University, a predat la Miami Ad School și a vorbit la Unfinished Festival, Digital Dumbo și Transform Conference North America. Munca sa a fost prezentată în The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today, Adweek, Advertising Age, Mashable, Business Insider și Fast Company. Mihai deține o diplomă în publicitate și comunicare de la Scoala Națională de Studii Politice si Administrative din București, România. Locuiește în New York.
costin-bogdan

COSTIN BOGDAN

Executive Creative Director McCann Worldgroup

Costin și-a început cariera de copywriting în publicitate în 2006. În 2011 s-a alăturat McCann București, iar în 2019 a fost numit Director Executiv de Creație al aceleiași agenții.
De la Surprize Neprețuite cu Gianluigi Buffon până la crearea de poțiuni reale în League of Legends pentru Beko, în cei peste 14 ani de muncă în publicitate a învățat și a lucrat cu mândrie la branduri precum Dacia, Cosmote, Rompetrol, Julius Meinl, Coca-Cola, Bite Latvia & Lithuania, Rom, Nespresso, Nesquik, Coffee-mate, Mastercard, KFC, Taco Bell, Greenpeace și multe altele, câștigând atât premii de eficacitate, cât și de creativitate.
Pasionat de jocurile de aproape orice titlu, fost vicepreședinte al Art Directors Club din România, mărturisește că Graffiti BBDO, Odyssey, Ogilvy și Mccann sunt câteva dintre agențiile în care nu a reușit să ajungă la timp.

Thomas-Gheorghiu

Thomas Gheorghiu

Creative Lead, Horizon FCB Dubai

Thomas Gheorghiu, care locuiește în prezent în Dubai, ocupă funcția de Creative Lead la Horizon FCB Dubai. A absolvit cu o licență în Jurnalism la Universitatea București și un master în Publicitate la Miami Ad School. Călătoria profesională a lui Thomas acoperă mai multe continente, începând în București cu roluri la Saatchi & Saatchi și Leo Burnett, extinzându-se la experiențe diverse în orașe precum New York, Milan și Barcelona, și ajungând în cele din urmă să colaboreze cu agenții renumite precum TBWA, Droga5 și Publicis Milan.

Lucrările sale au rezonat cu o serie de clienți proeminenți, inclusiv Heineken, DHL, Clorox, Cupra și TD Bank Canada. În afara domeniului publicității, Thomas are o dragoste pentru adidași, scris și sesiuni ocazionale de FIFA.

Alex-Victoriu

Alex Victoriu

Partnerships Lead, Central Europe, TikTok

Alex Victoriu conduce divizia de Global Business a TikTok în România, Cehia și Ungaria, lucrând cu cei mai importanți clienți din regiune. Cu o experiență de peste un deceniu in industrie, el a contribuit la lansarea TikTok for Business in cele 3 țări si coordonează activitatea echipelor de sales & partnerships, commerce & deals. Un gamer pasionat încă din copilărie, devorează tot ce are legătură cu tehnologia, jocuri și platforme, fiind mereu la curent cu ultimele noutăți.

Înainte de TikTok, Alex a petrecut 8 ani la Google în Dublin, Irlanda, în echipa de business lucrând cu agenții media și SMBs.

catalin-butnariu3

CĂTĂLIN BUTNARIU

Președinte RGDA – Asociația Dezvoltatorilor de jocuri video din România

Cătălin Butnariu este Președintele RGDA – Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania și, din această calitate, este unul din cei mai vocali susținători ai acestui sector în România, precum și fondatorul conferinței regionale a industriei, Dev.Play. De asemenea, Cătălin lucrează în prezent la Amber, iar în trecut are în portofoliu funcția de General Manager la Carbon Incubator și Division Director la Gameloft.
Cătălin se joacă pe toate platformele, dar predominant pe PC și mobile. Preferă jocurile de tip RPG, strategy (mai ales turn-based) și shooters, dar și alte genuri. Printre titlurile favorite se numără the Witcher 3, Civilization și Hearthstone.

Vlad-Popovici

VLAD POPOVICI

Chief Marketing Officer, Amber

Vlad este Chief Marketing Officer la Amber, cel mai mare studio independent de game development din România, cu prezența globală și peste 1.100 de colegi pasionați de jocuri.

Cu o experiență de peste 25 de ani în Tech și MarCom, Vlad a construit de la zero companii de succes, a contribuit la creșteri de double-digit pentru branduri globale și cel mai important lucru: a crescut oameni.

Vlad a început să joace Doom și Quake pe când internetul era (aproape) text-based, a continuat cu CS pe când era la liceu, și ca Admin pe Gameszone.ro făcea nopți albe cu băieții la sala de jocuri, și a rămas un împătimit al Starcraft-ului atunci când se vede cu prietenii vechi.

matei-psatta

MATEI PSATTA

Co-Fondator & CMO Blindspot

Matei are peste 11 ani de experiență în marketing digital în toate formele sale – Vola.ro, Leo Burnett, GMP PR. În 2018 a co-fondat Blindspot (fka TPS Engage), o platformă globală pentru advertising eficient pe OOH digital care a conectat peste 300.000 de billboard-uri în toată lumea. A locuit în Seoul, Dubai, iar acum în New York.
Mândru că prin intermediul Blindspot a generat a doua cea mai votată postare din istoria Reddit, a lucrat cu Snoop Dogg și a pus Star Wars în Times Square de 4 mai.
Gamer de mic, PC master race (și GeForce Now) de mare, deși urmărește cu drag și console exclusives când are timp. Discută neîntrerupt despre Divinity Original Sin și orice alt joc cu o poveste captivantă în spate.

hypno2

HYPNO

Regizor

Hypno este unul dintre cei mai importanți regizori de videoclipuri muzicale și spoturi publicitare din România. A regizat videoclipuri pentru OCS, Coma, Deliric, Subcarpați, Golan, Cred că Sunt Extraterestru și multe alte trupe românești și internaționale.

A descoperit jocurile video în anii ’90, iar printre jocurile preferate se numără FIFA, dar și shooterele sau jocurile single player. În prezent, își găsește timp să se mai joace pe telefon, mai ales la filmări, între cadre.

cosmin-baba

COSMIN BABA

Creative Director, Oxygen

Director de Creație cu peste 12 ani de experiență în piața locală de publicitate (ocazional și pe cele vecine), Cosmin Baba este unul dintre creativii români premiați la cele mai mari festivaluri internaționale de publicitate cum ar fi Cannes Lions, Golden Drum sau Eurobest. De-a lungul carierei a fost creierul creativ din spatele unora dintre cele mai cunoscute campanii ale unor clienți precum Dacia Renault, Alka Toortitizi, OMV, Bergenbier sau Napolact. Filtrul cu care vine bifat by default la întâlniri cu echipele sale de creatie de la V8 Interactive este „idei care surprind prin creativitate”.
Gamingul a intrat pe radarul său odată cu celebrele aparate din piață cu Street Fighter și King of Fighters pe ele, iar când a avut și prima consolă (prin 90șiceva) era cel mai cool de pe stradă. Mai apoi a trecut la computere cu Red Alert jucat pe dial-up și, normal, la “pachetele de noapte” cu StarCraft, Quake 2, Blood și Counter, iar aici a înghețat timpul vreo 4-5 ani în care era non-stop pe la sala de jocuri. A urmat apoi un episod în care a început să vâneze jocuri cu poveste. Max Payne 1 și 2, L.A. Noire, Heavy Rain sau The Witcher sunt câteva dintre titlurile care i-au blocat weekenduri cu storytelling-ul și cinematografia filmulețelor dintre misiuni. Clar jocurile sunt o sursă de inspirație pentru orice creativ, iar rolul lor este unul care depășește acel “doar de distracție” mai ales când gamification-ul a devenit un tool în sine în advertising.

Mai multe nume urmează să fie anunțate

Parteneri

gva-logopart-amber-flbar
logo-IAA_30-1

Parteneri media

Organizator