Juriul

Octav „ang” Crețu
CEO, Nexus Gaming

Octav Crețu sau ang este CEO-ul Nexus Gaming, fost jucător profesionist de League of Legends și fondator Nexus Media și Romanian Esports League.

Cătălin Butnariu
Președinte RGDA – Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din România

Cătălin Butnariu este Președintele RGDA – Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania și, din această calitate, este unul din cei mai vocali susținători ai acestui sector în România, precum și fondatorul conferinței regionale a industriei, Dev.Play. De asemenea, Cătălin lucrează în prezent la Amber, iar în trecut are în portofoliu funcția de General Manager la Carbon Incubator și Division Director la Gameloft.

Matei Psatta
Co-fondator & CMO TPS Engage

Matei Psatta lucrează în marketing digital de peste 10 ani. A fost director de strategie digitală la Leo Burnett România, director de marketing la Vola.ro și a co-fondat TPS Engage, care face posibilă publicitatea contextuală Digital Out of Home pe peste 100.000 de ecrane digitale din toată lumea. În ultimul an a locuit și s-a ocupat de dezvoltarea business-ului în Coreea de Sud, unde a semnat parteneriate strategice cu Samsung, CJ Powercast și alți jucători internaționali.

Campaniile la care a contribuit sau pe care le-a coordonat au fost premiate la festivaluri locale și internaționale precum Cannes Lions, Effie, European Digital Awards, Internetics, Webstock și altele.

Cosmin Baba
Creative Director, V8 Interactive

Director de Creație cu peste 12 ani de experiență în piața locală de publicitate (ocazional și pe cele vecine), Cosmin Baba este unul dintre creativii români premiați la cele mai mari festivaluri internaționale de publicitate cum ar fi Cannes Lions, Golden Drum sau Eurobest. De-a lungul carierei a fost creierul creativ din spatele unora dintre cele mai cunoscute campanii ale unor clienți precum Dacia Renault, Alka Toortitizi, OMV, Bergenbier sau Napolact. Filtrul cu care vine bifat by default la întâlniri cu echipele sale de creatie de la V8 Interactive este „idei care surprind prin creativitate”.

Ioana Mârzac-Sigarteu
Corporate Communcation Manager Samsung Electronics România

Cu o experiență de peste 14 ani în marketing și comunicare în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară, Ioana s-a alăturat Samsung Electronics România în urmă cu 6 ani, iar campaniile de comunicare pe care le-a coordonat s-au remarcat în cele mai importante competiții de profil din România. În prezent, este responsabilă de comunicarea de brand, PR & social media și evenimentele dedicate brandului.

Ioana este pasionată de gaming de orice fel, de la jocuri de societate clasice la jocuri video. Jocul ei preferat este World of Warcraft, pe care îl joacă de peste 10 ani.

Claudiu Jojatu
Co-fondator viatadefreelancer.ro & Milk&Cookies Studio

Claudiu este co-fondator al platformei viatadefreelancer.ro și al agenției de digital Milk&Cookies Studio. Self-made not-there-yet billionaire. Pilot de timeattack și radio host @Tananana. 

Relația oficială cu jocurile a început odată cu AmberJam-ul din ESL Arena, de la East Europe Comic Con 2016 și apoi a continuat cu co-hostingul Sezonului 3 de Ambercast.

Parteneri