Întrebări frecvente

Gaming Video Awards este un eveniment media, organizat anual, care celebrează excelența în domeniul conținutului de gaming, premiind atât creatorii de conținut de gaming din România, cât și companiile care au ales să comunice cu comunitățile de gaming.

Videourile înscrise trebuie să fie urcate public pe platformele YouTube și Twitch. Videouri de pe TikTok sunt acceptate doar în cadrul categoriei dedicate.

Creatorul de conținut poate intra în competiție cu un singur video per categorie. În cazul în care mai multe videouri ale aceluiași creator au fost înscrise la aceeași categorie, creatorul va fi contactat pentru a alege unul. Orice creator de conținut poate fi înscris cu același video sau videouri diferite la maximum 5 categorii, dacă întrunește cerințele fiecarei categorii.

Următoarele criterii trebuie îndeplinite în totalitate pentru validarea unei înscrieri:

 • Creatorii își desfășoară activitatea pe teritoriul României.
 • Pentru toate categoriile, cu excepția Newcomer of the Year, canalul este înființat înainte de 1 ianuarie 2022. Canalul are minim 1000 subscriberi (YouTube) / 200 followeri (Twitch) / 200 followeri (TikTok). Canalul are minim 15 videouri originale sau 10 stream-uri (YouTube, Twitch), respectiv 5 clipuri (TikTok).
 • Pentru categoria Newcomer of the Year, canalul și-a început activitatea începând cu 1 ianuarie 2022 sau minim 1000 și maxim 5000 subscriberi (YouTube) sau cel puțin 50 și maxim 1000 followeri (Twitch).
 • Conținutul creat este suținut în limba română sau engleză. Nu vor fi acceptate acele videouri sau acei creatori de conținut care nu au o prezență în timpul videoului – voce, față, text sau orice alt tip de exprimare a persoanei care realizează videoul.
 • Subiectul principal al videoului înscris este legat de gaming.
 • Videoul înscris sau livestream-ul căruia îi aparține a fost făcut în perioada 1 septembrie 2022 – 31 iulie 2023.
 • Videoul NU prezintă conținut cu caracter ilegal, abuziv, obscen, rasist, homofob sau sexual.
 • Campania are un conținut specific care se adresează unui public de gaming din România.
 • Campania s-a desfășurat în perioada 1 septembrie 2022 – 31 iulie 2023., dar și campanii aflate încă în derulare, dacă acestea prezintă rezultate cuantificabile la momentul înscrierii în concurs.
 • Înscrierea campaniei constă într-un link în care se regăsește case study-ul în format PDF (maximum 2 pagini, font 12, limba română) și un link de YouTube cu videoul campaniei (videoul poate fi publicat ca unlisted, însă va avea o durată de maximum 2 minute și va conține un montaj cu momentele cheie ale campaniei).
 • Videoul este inteligibil de sine stătător și disponibil vizionării de către public.
 • În cazul în care un membru al juriului a înscris o campanie la una dintre categorii, acesta nu jurizează categoria respectivă.
 • Campania NU prezintă conținut cu caracter ilegal, abuziv, obscen, rasist, homofob sau sexual.

Da, dacă acestea prezintă rezultate cuantificabile la momentul înscrierii în concurs.

Distincția Role Model of the Year va fi decernată de către juriu, luând în calcul propunerile publicului, acelui creator de conținut care reprezintă un etalon profesional și moral pentru industria de content creation în general, și pentru cea de gaming în special.

Distincția Content Creator al Anului se acordă creatorului de conținut premiat la cele mai multe categorii la Gala Gaming Video Awards.

Înscrierile pot fi urmărităe pe https://gamingvideoawards.ro/categorii-de-concurs/. Începând din acest an, public va putea vota doar la Categoria de Popularitate.

Gala de anunțare a câștigătorilor va avea loc pe 22 noimebrie în București (locatia și mai multe detalii vor fi anunțate curand). Gala va putea fi urmăriă și live pe site-ul www.gamingvideoawards.ro.

Pentru orice alte informații, ne puteți scrie pe adresa contact@gamingvideoawards.ro

Pentru orice alte informații, ne puteți scrie pe adresa contact@gamingvideoawards.ro

Parteneri

gva-logopart-amber-flbar
logo-IAA_30-1

Parteneri media

Organizator