Winner

Creative Monkeys

Video-ul câștigator
Votul s-a încheiat

Au reușit în toți cei 6 ani de stream să-și creeze o familie unită pe Twitch. Sunt 2 modele demne de urmat, au reușit să facă ce le place și să-și câștige existența din asta. Fiecare eveniment dedicat gaming-ului din țară (DreamHack / ComiCon /BGW) ne arată câți susținători au și câți le poartă armurile cu mândrie.

39 Votes

Positive vibe stream. Well aware of Mental Health si prin asta mi-a castigat atentia. Pentru mine asta e un lucru mare.

54 Votes
3 Votes
4 Votes

Skaaro

2 Votes

Pop

2 Votes

itsGOSSIPlol

4 Votes

IceManLucky

38 Votes

Ovvy

3 Votes

Doctorul

14 Votes

Werty

4 Votes

„Deși este foarte mic, Andrei este probabil un viitor streamer foarte de succes, cu o perseverență inedită și o politețe ieșită din comun, el reusește să rămână pozitiv și energic la fiecare stream, indiferent de numărul de vieweri. Streamul sau este foarte family friendly, neconținând niciun fel de înjurături.”

4 Votes

„Pentru că tot timpul mă face să râd, este un om absolut minunat. Îl știu de când eram mic de tot. Îl iubesc și mi-aș dori mult de tot să fiu ca el.”

3 Votes

„Are cele mai bune sfaturi, ajută comunitatea cu toate puterile lui, e cel mai tare om, are un discurs foarte bun. Are experiența de a ne oferi sfaturi!”

3 Votes

JaxiTV

„Este un model pentru mine deoarece este un om calculat,un om care se poate distra dar poate fi și serios,își ajută abonații cu sfaturi utile și giveway-uri”

6 Votes

Andi Stoica

„Pentru că a ajutat mult comunitatea de gaming FIFA și în special modul pro clubs. Mie personal mi-a plăcut că de fiecare data am primit sfaturi când l-am intrebat și am participat cu echipa mea la competiția organizată de el.”

2 Votes

Parteneri 2020