Juriul

Octav „ang” Crețu
CEO, Nexus Gaming

Octav Crețu sau ang este CEO-ul Nexus Gaming, fost jucător profesionist de League of Legends și fondator Nexus Media și Romanian Esports League.

Dan Oros
Head of Marketing, Google și YouTube

Dan Oros conduce departamentul de Marketing la Google și YouTube România. De asemenea, este implicat activ în ecosistemul de start-upuri ca investitor și advisor. Înainte să se alăture Google, a fost Country Manager la BlaBlaCar în România, Ungaria și Croația.

Dragoș Stanca
Antreprenor / Media Expert

Dragoș este antreprenor în serie și expert media, cu accent pe digital și tehnologie.

E președintele al BRAT, cea mai mare organizație care se ocupă de auditul audienței site-urilor, outdoorului și presei din România, acționar majoritar și managing director al Thinkdigital (agenție și rețea de publicitate), investitor în companii precum Project Agora (programmatic advertising), Tailwind (ad tech & mar tech) sau Oveit (ticketing, payments, live streaming).

E și fondator al platformei dedicate transformării digitale UPGRADE 100 (dezvoltată pe baza fostului festival iCEE.fest).

Pasiunea lui pentru media și comunicare, exprimată momentan doar prin faptul că realizează o emisiune săptămânală despre tehnologie la Radio Guerrilla, vine din cariera de fost jurnalist de la începutul anilor 2000 (la Ringier și ProTV) și, ulterior, manager de presă print, online și TV (în cadrul fostelor mari grupuri media MediaPro, respectiv Realitatea-Catavencu).

Cătălin Butnariu
Președinte RGDA – Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din România

Cătălin Butnariu este Președintele RGDA – Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania și, din această calitate, este unul din cei mai vocali susținători ai acestui sector în România, precum și fondatorul conferinței regionale a industriei, Dev.Play. De asemenea, Cătălin lucrează în prezent la Amber, iar în trecut are în portofoliu funcția de General Manager la Carbon Incubator și Division Director la Gameloft.

Ioana Mârzac-Sigarteu
Corporate Communication Manager, Samsung Electronics România

Cu o experiență de peste 12 ani în marketing și comunicare în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară, Ioana s-a alăturat Samsung Electronics România în urmă cu 5 ani, iar campaniile de comunicare pe care le-a coordonat s-au remarcat în cele mai importante competiții de profil din România.

În prezent, este responsabilă de comunicarea de brand, PR & social media și evenimentele dedicate brandului.
Ioana este pasionată de gaming de orice fel, de la jocuri de societate clasice la jocuri video. Jocul ei preferat este World of Warcraft.

Mihai Pohonțu
CEO, Amber

Mihai Pohonțu este CEO-ul Amber, cel mai mare dezvoltator independent de jocuri din România, cu sediul în București și filiale în Botoșani, Guadalajara, San Francisco și Los Angeles. Înființat în 2013, Amber are peste 600 de angajați și oferă servicii creative către parteneri de renume precum Amazon, Epic Games, Roblox, NCSOFT, Gameloft, King, Rovio și altii.

În trecut Mihai a avut o serie de poziții executive în corporatii multinaționale: a condus divizia de Platforme Emergente a Samsung în Silicon Valley și înainte de asta a supervizat divizia de Product Operations a Disney Interactive. În acest rol, Mihai a fondat grupul Disney Partners, care a livrat un portofoliu de jocuri dezvoltate cu studiouri independente din întreaga lume, precum “Frezen Free Fall” un joc care a realizat mai bine de $200M în venituri de la lansare.

Mihai a fost de asemenea Vice Președinte al Electronic Arts la sediul central din Redwood Shores, conducând divizia de Servicii Centrale de Dezvoltare, care susținea activitatea a 18 studiouri pe 3 continente. El a fost fondatorul și Directorul General al EA România, unul dintre cele mai mari studouri de jocuri din Europa de Est.

Mihai a absolvit Facultatea de Știinte Politice cu specializarea în Relații Internaționale din cadrul University of California Los Angeles.

Cristian Bucur
South Eastern Europe MMD Monitors and Displays

Cristian Bucur a absolvit Academia de Studii Economice și și-a început carirera ca reprezentant în vânzări la compania Atlas Computer Comimprodex, iar mai apoi la Proca România. În 2009, Cristian s-a alăturat echipei MMD Monitors and Display ca director de vânzări pe România. După trei ani, a fost promovat ca director de vânzări în Europa de Sud-Est.

Toma Nicolau
Founder Bloggers LAN Party & GG Industry

Toma Nicolau este fost sportiv de performanță, blogger din 2009 și creator al Bloggers Lan Party, unul dintre cele mai mari și respectate evenimente de gaming din România, ajuns la 25 de ediții în 9 ani de existență. Din 2017 este MC al East-European Comic Con și Bucharest Gaming Week, iar în luna iunie a acestui an a fondat GG Industry, o agenție de publicitate dedicată creatorilor români de conținut de gaming.

Tudor Rohozneanu
Youth Brand Manager, Vodafone Romania

Gamer by night, pasionat de marketing, comunicare and all things puzzling.
Brand manager by day, pasionat de cifre, idei noi and all things beautiful.
Din partea Vodafone, Tudor se ocupă de strategia de comunicare pentru segmentul de Youth, dar mai nou, și de segmentul de Gaming. #GamingPentruBine fiind ultima iterație a brandului Vodafone din industria de gaming.

Cristina Andrei
Head of SEO & Social Media, Bitdefender

Online, marketing, gaming, social media. Hearthstone fan for life, legend once, still optimizing.
Motto: „a game a day keeps boredom away.”

Irina Simion
Content creator

Irina, cunoscută drept „Reddysh” de comunitatea ei internațională de 100,000 de pasionați de gaming, a început să facă live stream pe Twitch în 2018 jucând Fortnite. A obținut statutul de Twitch Partner după doar 6 luni pe platformă, iar timp de 2 ani a îmbinat cariera part-time de streameriță și content creator cu un job în echipa de marketing Google RO. Se remarcă prin conținutul ei family friendly și interacțiunea cu comunitatea ei din întreaga lume.

Larisa Popescu
Gaming Marketing Manager SEE, LOGITECH

Marketing Manager cu peste 10 ani experiență în mediul corporate de comunicare, cu afinitate pentru mediu online și conținutul creat aici. Larisa a pătruns în industria de gaming odată cu acceptarea rolului de Marketing Manager SEE pentru Logitech. Împreună cu echipa Logitech susține și investește în comunitatea de gaming din România și participă activ la evenimentele aferente acesteia.

Matei Psatta
Co-fondator & CMO TPS Engage

Matei Psatta lucrează în marketing digital de peste 10 ani. A fost director de strategie digitală la Leo Burnett România, director de marketing la Vola.ro și a co-fondat TPS Engage, care face posibilă publicitatea contextuală Digital Out of Home pe peste 100.000 de ecrane digitale din toată lumea. În ultimul an a locuit și s-a ocupat de dezvoltarea business-ului în Coreea de Sud, unde a semnat parteneriate strategice cu Samsung, CJ Powercast și alți jucători internaționali.

Campaniile la care a contribuit sau pe care le-a coordonat au fost premiate la festivaluri locale și internaționale precum Cannes Lions, Effie, European Digital Awards, Internetics, Webstock și altele.

Hypno
Regizor

Dacă nu îl cunoști pe Hypno, cu siguranță îi știi opera: este unul dintre cei mai importanți regizori de videoclipuri muzicale și spoturi publicitare din România. A regizat videoclipuri pentru OCS, Coma, Deliric, Subcarpați, Golan, Cred că Sunt Extraterestru și multe alte trupe românești și internaționale.

Cosmin Baba
Creative Director, V8 Interactive

Director de Creație cu peste 12 ani de experiență în piața locală de publicitate (ocazional și pe cele vecine), Cosmin Baba este unul dintre creativii români premiați la cele mai mari festivaluri internaționale de publicitate cum ar fi Cannes Lions, Golden Drum sau Eurobest. De-a lungul carierei a fost creierul creativ din spatele unora dintre cele mai cunoscute campanii ale unor clienți precum Dacia Renault, Alka Toortitizi, OMV, Bergenbier sau Napolact. Filtrul cu care vine bifat by default la întâlniri cu echipele sale de creatie de la V8 Interactive este „idei care surprind prin creativitate”.

Florin Ivan
Regizor și producător media

Florin Ivan face parte din primul val de creatori de conținut online din România.
A uploadat prima emisiune despre tehnologie pe YouTube-ul din 2007, iar în 2008 a coordonat crearea singurei televiziuni de gaming din România și Estul Europei.
De atunci a rămas aproape de tot ce se întâmplă online, în prezent fiind CEO Workhorse, unde dezvoltă conținut award-winning pentru branduri și techthelead.com.

Parteneri 2020