Winner

Votul s-a încheiat

CipFlixTV

0 Voturi

Excellence awards

Votul s-a încheiat

Nominalizați

Votul s-a încheiat
0 Voturi
0 Voturi

Jaxi

0 Voturi

Înscrieri

Votul s-a încheiat

Mihai Jeliu

0 Voturi

TechZilla

0 Voturi

TechView TV

0 Voturi

Pretty Tech

0 Voturi

Computer Fix

0 Voturi

AndreiRO

0 Voturi
0 Voturi

Dan Dragomir

0 Voturi

VlogTehnica

0 Voturi

Cum se desfășoară Gaming Video Awards 2023?

Etapa 1: Înscrierile
1 august – 22 septembrie [Înscrierile se prelungesc până pe 29 septembrie]

Ești un creator de conținut și crezi că ai șanse la una din categoriile Gaming Video Awards? În etapa asta îți poți înscrie acel video de nota 10 (Youtube, Twitch, TikTok) în care excelezi la categoria aleasă.

Dacă ești fanul unui streamer, nominalizează-l cu video-ul (Youtube, Twitch. TikTok) pe care îl consideri cel mai bun la categoria potrivită.

Dacă ești reprezentantul unui brand sau agenție de PR sau publicitate care a realizat o campanie cu tematică de gaming poți înscrie proiectul (study case și video rezultat) la categoria specifică.

Etapa 2: Votul publicului
5 octombrie – 31 octombrie

Aici îți poți vota creatorul de conținut preferat la Categoria de Popularitate, votul tău va determina cine pleacă acasă cu trofeul de cel mai iubit streamer. 

Celelalte categorii dedicate streamerilor vor fi notate direct de juriu. 

Campaniile înscrise la categoriile dedicate brandurilor nu vor fi supuse votului publicului.

Etapa 3: Votul juriului
5 octombrie – 31 octombrie

Acum intră în joc jurații, care vor analiza cu atenție, în funcție de regulament și criterii, toate nominalizările și vor decide cine merită să câștige! Astfel, toate înscrierile vor trece printr-un filtru profesionist și vor fi judecate ferm de specialiști din gaming, producție video, marketing și comunicare. Vezi aici componența juriului.

Etapa 4: Gala de decernare a premiilor
Noiembrie 2023

Gala de anunțare a câștigătorilor va avea loc în noiembrie 2023, în cadrul unui eveniment offline care va fi anunțat pe canalele de social media ale evenimentului și va putea fi urmărit și live pe site-ul www.gamingvideoawards.ro. Urmăriți pentru a vedea primii dacă preferatul vostru a trecut de selecția riguroasă a juriului.

Și, chiar dacă mai există și pierzători, e important să ne amintim că, la finalul zilei, cu toții avem o pasiune care ne leagă: gaming-ul!

Parteneri

gva-logopart-amber-flbar
logo-IAA_30-1

Parteneri media

Organizator